Hoe Plant een Uitsnijderijen Tuin

Grow een uitsnijderij tuin en genieten van bloemen binnen en buiten

Als je schuldig voelt wanneer u snijbloemen in uw tuin, verontrustend dat je vernietigen aard of het verlaten van hiaten in uw bloembedden, kan het tijd voor je plant een uitsnijderij tuin, zegt de Amerikaanse Vereniging van boomkwekers (AAN). Een vermindering van de tuin is ontworpen om bloemen voor binnen-regelingen, en het geeft je een nieuw perspectief op het wegnemen van bloemen uit uw tuin.

Kiezen van de juiste Bloemen en Planten

Zoals met elke tuin, de eerste stap in het plannen van uw tuin snijden is het selecteren van planten die groeien goed in uw deel van het land. Vraag het aan de experts bij uw plaatselijke tuincentrum voor hun suggesties en onthoud je de bodem, de hoeveelheid zon of schaduw in uw tuin krijgt en hoeveel het regent.

Selecteren Color Scheme

Nadat u hebt besloten welke planten gedijen op uw site, kiest u een kleurenschema of heldere en levendige primaire kleuren, zacht en gedempt pasteltinten of stoffige aarde tinten. Aangezien het doel van een uitsnijderij tuin is om te groeien bloemen te gebruiken binnenshuis, nadenken over hoe bloemen van bepaalde kleuren zal uitzien wanneer u ze in de belangrijkste kamer van uw huis.

Slot plant bloemen en planten in een zodanige wijze dat niemand zal merken dat je vaak voederareaal voor nieuw materiaal voor uw indoor boeketten. Een manier om een evenwichtige kijk voortdurend snijden in uw tuin is aan de groep van uw aanplant van kleur, zodat wanneer u clip verschillende blauwe bloemen op een dag en een aantal gele bloemen een ander, de totale uitstraling van de tuin is nog steeds een van de continuïteit en groei.

U kunt ook in te vullen om uw bloemen met struiken en grotere, bossige planten die gemakkelijk kunnen reserveonderdelen een paar bladeren of bessen, evenals fabriek een mix van vaste planten, eenjarigen en bollen, zodat uw tuin zal bloeien het hele jaar ‘ronde.

Leave a comment

Item added to cart.
0 items - 0.00