Kweek een Mooie Tuin de Wijze Manier van het Water

organic garden

Kweek een Mooie Tuin de Wijze Manier van het Water. Kweek een mooie tuin het water wijze waySaving water en het genieten van de van schoonheid en de milieuvoordelen van installaties zijn niet alleen mogelijk, maar gemakkelijk zegt de Amerikaanse Vereniging van Plantenkwekers (AAN).

Kweek een Mooie Tuin de Wijze Manier van het Water

” Water Wise” het tuinieren wordt voortgebouwd op sommige fundamentele, commonsense principes:

Planning

Planning een water wijs tuin of een landschap is als gemakkelijk en pret-als planning van om het even welk type van tuin. Bespreking aan de beroeps bij uw lokale centrum/landschapsfirma om te zien welke installaties goed op uw gebied zullen doen. U kunt worden verrast om te vinden dat sommige zeer mooie, kleurrijke installaties op water laag zijn consumptie-en zij kunnen in uw landschap volkomen passen.

Kweek een Mooie Tuin de Wijze Manier van het Water

De groep plant samen die de zelfde hoeveelheid water vereist. Plant bomen en struiken om schaduw te verstrekken om gebouwen, airconditioningseenheden, terrassen, dekken, en andere landschapseigenschappen te koelen.   Beschut containerinstallaties door hen naar schaduwrijke gebieden te verplaatsen.

Spijker of lucht gazons vast om maximumwaterpenetratie te verzekeren. Controleer onkruid dat met nuttige installaties voor water concurreert. De verbetering van het ImprovementSoil van de grond is een andere gemakkelijke en voordelige stap in de bouw van een water wijze tuin.

De grond die op het tijdstip van het planten goed voorbereid is be?nvloedt plant’ s aanvankelijke ontwikkeling en opbrengsten het beste voortvloeit. En de installaties die in de juiste grond worden geplaatst zullen gezonder zijn, vaak vereisend minder water.

De kenmerken van de grond omvatten textuur, structuur, diepte, en voedingsmiddelen. Om meer over uw grondinhoud te weten te komen, test uw grond met de volgende tuinproducten: De Uitrusting van de Test van de Grond van Accugrow of de Meter Sunleaves Met drie richtingen. ? de wijze irrigatie IrrigationEfficient is een kritiek deel van water het wijze tuinieren. Uw irrigatiesysteem kan eenvoudig, zoals een handbediende slang zijn, of, zoals een in-grondsprenkelinstallatie uitwerken.

Overweeg een het behoudssysteem van het druppelwater, dat tot 60% van water kan besparen dat door sproeierirrigatie wordt gebruikt. Wat u kiest, zorg ervoor u uw het water geven van plan bent om beste resultaten te krijgen. Het diepe, zeldzame water geven, bevordert de wortelgroei en is het wijste gebruik van water en bevordert het sterke wortel schieten. Dit verstrekt grotere tolerantie om werktijden te drogen.   Water vroeg in de dag, en op minder winderige dagen, om verdampingsverlies te verminderen.

Kweek een Mooie Tuin de Wijze Manier van het Water

De ideale tijd is van dageraad aan 9:00 a.m. ?   De draai van sproeiers v??r water wordt verspild aangezien de reproductie in goten en streets.

Mulching

Mulching altijd een voordeel aan uw tuin is en kan helpen gronderosie en verdamping verhinderen die, die het water behouden dat beschikbaar is en uw installaties en strong.

Maintenance

Maintaining gezond houden uw water de wijze tuin betekent lerend hoe te helemaal opnieuw water te geven.

U kunt vinden dat water gevend minder middelen die meer tijd hebben om van uw tuin achterover te leunen en te genieten. Over het algemeen, zouden de installaties minder vaak en voor langdurig van tijd moeten worden water gegeven. De druppel, de stortbui, of het diepe wortel water geven bevorderen gezonde installaties en minder watergebruik. Het Wijze tipt Tuinieren TipsFollow van het water deze het handige water geven van AAN, en you’ ll spoedig is begonnen op uw eigen ecologisch correct tuin of landschap.

5 uiteinden om het Organische Tuinieren Gemakkelijker te maken

Het organische tuinieren heeft vele voordelen en dit artikel zal u 5 uiteinden aanbieden om het organische tuinieren gemakkelijker te maken.

Organisch het Tuinieren Uiteinde #1

Bedek uw bomen en bloembedden met 3&quot met mulch; van organisch materiaal. Wanneer u dit organische het tuinieren uiteinde gebruikt zult u humus en voedingsmiddelen kunnen toevoegen. U kunt water ook behouden en onkruid houden bij baai. Als u installaties kweekt die zuur vergen kunt u een dikke laag pijnboomnaalden gebruiken. Het organische tuinieren met de muls van de pijnboomnaald perfect zijn=zal= indien in de herfst gebruikt omdat in de loop van de winter die zij en het nodig zuur zal natuurlijk aan de grond worden toegevoegd zal ontbinden.

Organisch

Organisch het Tuinieren Uiteinde #2

U moet gezonde grond handhaven als u succesvol wilt zijn bij het organische tuinieren. De belangrijkste stap in het handhaven van gezonde grond terwijl bezig geweest met het organische tuinieren is bovenop ongediertebeheer te houden. Wanneer het ongedierte in het organische tuinieren wordt gecontroleerd zullen de installaties insect en ziekteschade gezond en kunnen weerstaan. Als u terwijl het organische tuinieren met aphids gehinderd bent u de geteisterde bladeren kunt bespuiten, volgden de stammen en de knoppen met een verdunde oplossing van zeepachtig water met duidelijk water.

Organisch het Tuinieren Uiteinde #3

Probeer bemestend als deel van uw organisch het tuinieren regime. Wanneer u het bemesten van een deel van het organische tuinieren maakt zult u de textuur, de grondstructuur en de verluchting verbeteren. Het bemesten verbetert ook de capaciteit voor de grond tot greepwater. Er zijn organische en natuurlijke manieren om te bevruchten wanneer u het organische tuinieren bent. Probeer deze in plaats van chemische meststoffen.

Organisch het Tuinieren Uiteinde #4

De organische tuinierende tuinlieden zouden in mening de beste installaties voor hun grond, zon, temperatuurgamma en schaduw altijd moeten houden. Al deze gekomen in factoren spelen terwijl het organische tuinieren. Het kiezen van goed-aangepaste installatietypes is een manier om het succesvolle organische tuinieren te verzekeren. Wanneer u uw werf gebruikend organische het tuinieren strategieën modelleert kunt u uw originele investering verhogen langs zo zoals het Tuinieren 200%.

springler

Organic veel Uiteinden #5

De organische het tuinieren schaduwtuinen zijn laag onderhoud. U zult minder water nodig hebben en zult minder onkruid om hebben te behandelen. Het spreken van onkruid; probeer gebruikend de azijn van het volledig-sterktehuishouden op een zonnige dag. Enkel heeft de nevel op de installaties en u een organische het tuinieren oplossing die voor mensen, huisdieren, het wild en het milieu veilig is. Deze organische het tuinieren uiteinden zouden in handig voor alle organische tuinlieden, beginner moeten komen of gelijk ervaren.

En onthoud, als je hobby planten is en je bent gefascineerd door hun groei, bezoek dan onze website www.padrenutrients.com, waar je biologische en milieuvriendelijke producten kunt vinden.


One response to “Kweek een Mooie Tuin de Wijze Manier van het Water”

Leave a Reply

Your email address will not be published.